ekassa toimii lähes missä tahansa laitteessa esim. tietokone tai tabletti. Maksimoi yhteensopivuus ja käyttökokemus tilaamalla meiltä 100% yhteensopivat ja testatut laitteet. Esim. kassapc:n, joka on kassakonetta vastaava ratkaisu. Saat ohjelman, maksupäätteen ja kassalaitteet helposti ja edullisesti samalla kuukausimaksulla.

Suosituimmat tuotteet

Kuittikirjoitin ekassa kassajärjestelmään NS350 kuittikirjoitin 229 € ostohinta tai 9 €/kk (36 kk leasing jonka jälkeen laite on oma)
Jos käytetään tavallista tietokonetta, voit tilata kuittikirjoittimen, kuitin voi tulostaa myös tavallisella tulostimella tai sähköpostiin. Kuittikirjoitin käy Windows, Mac ja Linux tietokoneisiin.
Kassapc, kassakone ekassa kassajärjestelmään NS1000 kassakone 59 €/kk
Kaikki siististi samassa laitteessa, tietokone, kosketusnäyttö, kuittikirjoitin ja asiakasnäyttö. Käyttöjärjestelmä on kaikille tuttu Windows 10, joten voit tehdä kassakoneella muutakin esim. ylläpitää verkkokauppaa, lukea sähköpostit, tehdä esitteet ja tarjoukset.
Korttimaksupääte ekassa kassajärjestelmään Yomani ML korttimaksupääte (integroitu) 29,90 €/kk
Yomani ML korttimaksupääte on Suomen suosituin korttimaksupääte. Tunnettu laite helpottaa ja nopeuttaa kassatyötä sekä myyjän että asiakkaan näkökulmasta. Summa siirtyy kassalta automaattisesti maksupäätteelle ja kassa tulostaa kuitin onnistuneen maksun jälkeen.
Kassalaatikko ekassa kassajärjestelmään NSBOX kassalaatikko/kassalipas 3,5 €/kk
Säilytä käteinen, tositteet ja asiakirjat turvallisesti kassalaatikossa. Kassalaatikon voi asettaa avautumaan automaattisesti kuitin tulostuksen yhteydessä.
Kuittikirjoitin ekassa kassajärjestelmään NS350 kuittikirjoitin 9€/kk
Jos käytetään tavallista tietokonetta, voit tilata kuittikirjoittimen, kuitin voi tulostaa myös tavallisella tulostimella tai sähköpostiin. Kuittikirjoitin käy Windows, Mac ja Linux tietokoneisiin.
Viivakoodilukija ekassa kassajärjestelmään NSBAR2 Laser viivakoodilukija + teline 3,5 €/kk
Laser viivakoodilukijaa voi pitää kädessä tai telineessä. Tukee myös jatkuvaa lukua, jolloin viivakoodi luetaan automaattisesti. Sopii myös kiinteään kassakäyttöön. Lasertekniikan ansiosta koodi luetaan nopeasti ja luotettavasti kauempaakin.

 

 

Pyydä tarjous yhteensopivista kassalaitteista 010-085 999 (ma-pe 8.00-17.00) tai sähköpostilla myynti(ät)noteshot.fi.

  Yhteensopivat laitteet täällä