ekassa toimii lähes missä tahansa laitteessa esim. tietokone, tabletti tai puhelin, voit siis hyödyntää olemassa olevat laitteesi tai maksimoi yhteensopivuus ja käyttökokemus tilaamalla meiltä 100% yhteensopivat ja testatut laitteet. Esim. kassapc:n, joka on kassakonetta vastaava ratkaisu. Saat ohjelman, maksupäätteen ja kassalaitteet helposti ja edullisesti samalla kuukausimaksulla.

Asiantuntijamme kartoittaa mielellään sinulle parhaan vaihtoehdon, varaa maksuton etäpalaveri alta

Varaa etätapaaminen

 

Suosituimmat laitteet

Kassakone ekassa kassajärjestelmä Saat meiltä kassalaitteet tarpeen mukaan

Monipuolinen laitevalikoimamme varmistaa, että saat juuri sinulle täydellisen kassaratkaisun. Ota yhteys asiantuntijaamme tai sovi esittelyaika, mietitään yhdessä juuri sinulle täydellinen ratkaisu.
Kuittikirjoitin ekassa kassajärjestelmään NS350 kuittikirjoitin 229 € tai 9 €/kk (36 kk leasing jonka jälkeen laite on oma)

Jos käytetään tavallista tietokonetta, voit tilata kuittikirjoittimen, kuitin voi tulostaa myös tavallisella tulostimella tai sähköpostiin. Kuittikirjoitin käy Windows, Mac ja Linux tietokoneisiin.
Kassaläppäripaketti ekassa kassajärjestelmään Kassaläppäripaketti: 15.6" i3 kassaläppäri 499 € tai 17,9 €/kk + Desk3i korttimaksupääte 29 €/kk
Kiinteään käyttöön tarkoitettu edullinen kassaläppäripaketti. Kuittitulostimena käytetään korttimaksupäätteen tulostinta, myös käteiskuitit tulostetaan maksupäätteellä.

Tutustu ja tilaa

Kassapc, kassakone ekassa kassajärjestelmään NS1000 kassakone 59 €/kk

Kaikki siististi samassa laitteessa, tietokone, kosketusnäyttö, kuittikirjoitin ja asiakasnäyttö. Käyttöjärjestelmä on kaikille tuttu Windows 10, joten voit tehdä kassakoneella muutakin esim. ylläpitää verkkokauppaa, lukea sähköpostit, tehdä esitteet ja tarjoukset.
Korttimaksupääte ekassa kassajärjestelmään Desk3i korttimaksupääte (integroitu) 29 €/kk

Desk3i korttimaksupääte on edullinen langallinen maksupääte kiinteään käyttöön.
Sisältää kuittitulostimen, jolla voit tulostaa myös käteiskuitit.
Kassalaatikko ekassa kassajärjestelmään NSBOX kassalaatikko/kassalipas 3,5 €/kk

Säilytä käteinen, tositteet ja asiakirjat turvallisesti kassalaatikossa. Kassalaatikon voi asettaa avautumaan automaattisesti kuitin tulostuksen yhteydessä.
Kuittikirjoitin ekassa kassajärjestelmään NS350 kuittikirjoitin 9€/kk

Jos käytetään tavallista tietokonetta, voit tilata kuittikirjoittimen, kuitin voi tulostaa myös tavallisella tulostimella tai sähköpostiin. Kuittikirjoitin käy Windows, Mac ja Linux tietokoneisiin.
Viivakoodilukija ekassa kassajärjestelmään NSBAR2 Laser viivakoodilukija + teline 3,5 €/kk

Laser viivakoodilukijaa voi pitää kädessä tai telineessä. Tukee myös jatkuvaa lukua, jolloin viivakoodi luetaan automaattisesti. Sopii myös kiinteään kassakäyttöön. Lasertekniikan ansiosta koodi luetaan nopeasti ja luotettavasti kauempaakin.

 

 

Pyydä tarjous yhteensopivista kassalaitteista 010-085 999 (ma-pe 8.00-17.00) tai sähköpostilla myynti(ät)noteshot.fi.

  Yhteensopivat laitteet täällä  

 

Jäikö kysyttävää? Asiantuntijamme kartoittaa mielellään sinulle parhaan vaihtoehdon, varaa etätapaaminen alta

Varaa etätapaaminen