ekassa.fi on moderni kassajärjestelmä, joka sopii lähes kaikille toimialoille kuten ravintola, parturi, erikois- ja päivittäistavaraliikkeet.

Vakio-ominaisuuksina löytyy mm. kassajärjestelmä, laskutus, sähköinen lasku/verkkolasku, asiakasrekisteri, tuoterekisteri, varastonhallinta ja paljon muuta. Lisäksi kassajärjestelmän voi liittää WooCommerce verkkokauppaan, evaraus.fi ajanvaraukseen ja Netvisor kirjanpitoon.

Kassajärjestelmä luo kirjanpitovalmiit raportit esim. myyntierittely, ALV-erittely ja maksutapaerittely. Optiona kassajärjestelmä on mahdollista liittää myös taloushallintoon.

Korttimaksupääte voidaan integroida kassajärjestelmään, jolloin summa siirtyy automaattisesti kassajärjestelmästä korttimaksupäätteelle, summaa ei tarvitse näppäillä ja yksi kuitti riittää, kuitille tulostuu myös korttimaksun tiedot. Kuitti on virallinen ja arkistointikelpoinen.

 

kassajärjestelmä ravintola

eKassa sopii hyvin ravintolakäyttöön

  • Nopea ja sujuva kassa lounasravintolaan, kahvilaan ym. Helpottaa työtäsi ja auttaa palvelemaan asiakkaita nopeasti ja mukavasti.
  • Tehokas ja monipuolinen kassajärjestelmä ala carte ravintolaan.
  • Kosketusnäytöllä varustetut laitteet on hygieenisiä ja helppo pitää puhtaana.
  • Keittiökirjoittimella tilaus nopeasti keittiöön kassalta tai suoraan pöydästä!
  • Pöytämyynti / pöytiin myynti ja laskun jako.
  • Alkoholimyynnin / anniskelun puolivuosi-ilmoituksen raportit
  • Minikassa ratkaisee myynnin terassilla ja kotiinkuljetuksissa.

 

Näppärä kassajärjestelmä parturi-kampaamoon

E-kassa kassajärjestelmä sopii hyvin parturikampaamoon ja kauneushoitolaan. Minikassa -ominaisuudella varustettu maksupääte sopii liikkuvaan käyttöön, esim. asiakaskäynneille. e-kassa kassajärjestelmä tukee myös vuokratuoli ym. tilannetta ja samassa tilassa ja kassassa voi olla useita itsenäisiä partureita, vuokratuolilaisia tai itsenäisiä yrittäjiä. Moniryritys maksupäätteellä rahat menee suoraan oikeille tileille. Myös evaraus -ajanvarausjärjestelmä voidaan yhdistää, varauksia voidaan maksaa verkkomaksuilla tai kassalla.
kassajärjestelmä parturi-kampaamo

 


Kassakone ekassa kassajärjestelmä Saat meiltä kassalaitteet tarpeen mukaan tai voit hyödyntää omia laitteita

Monipuolinen laitevalikoimamme varmistaa, että saat juuri sinulle täydellisen kassaratkaisun. Ekassa on myös yhteensopiva standardien kassalaitteiden kanssa, joten voit hyödyntää myös olemassa olevat laitteesi. Ota yhteys asiantuntijaamme tai sovi esittelyaika, mietitään yhdessä juuri sinulle täydellinen ratkaisu.