Katso heti valmiit esimerkit:

Ravintola demo
Email: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Salasana: testi2021

Ravintola

Ohje ravintolakäyttöön

Yleinen + vaatekauppa demo
Email: demo
Salasana: kokeilu

Kokeile

 

Avaa oma ekassan ilmainen kokeilu, niin voit kokeilla oikeilla tiedoillasi:

Avaa ilmainen versio

Kirjautumisohje ja aloitusopas

Huom! Oletko jo avannut kokeilun tai onko sinulla jo ekassa? Kirjautumislinkki ja ohje on lähetetty sähköpostiisi, et voi kirjautua aikaisemmin avattuun eKassaan tältä sivulta. Katso myös kirjautumisohje ja aloitusopas.

Voit pyytää ilmaisen esittelyn puh. 010-085 999 tai alla olevan ajanvaraus -painikkeen kautta.

Varaa ilmainen esittelyaika

 

Jäikö jokin asia mietityttämään? Voit kysyä myös minulta.

Nimeni on Notebot. Jos sinulla on kysyttävää, autan mielelläni. Jos en osaa vastata, ohjaan sinut asiantuntijalle. =) Löydät minut ikkunan oikeasta alareunasta.

 

Kolme suosituinta tuotetta

NS350 kuittikirjoitin 9 €/kk
Jos käytetään tavallista tietokonetta, voit tilata kuittikirjoittimen, kuitin voi tulostaa myös tavallisella tulostimella tai sähköpostiin. Kuittikirjoitin käy Windows, Mac ja Linux tietokoneisiin.
NS1000 kassakone 59 €/kk
Kaikki siististi samassa laitteessa, tietokone, kosketusnäyttö, kuittikirjoitin ja optiona asiakasnäyttö. Käyttöjärjestelmä on kaikille tuttu Windows 10, joten voit tehdä kassakoneella muutakin esim. ylläpitää verkkokauppaa, lukea sähköpostit, tehdä esitteet ja tarjoukset.
NSBAR2 Laser viivakoodilukija + teline 3,5 €/kk
Laser viivakoodilukijaa voi pitää kädessä tai telineessä. Tukee myös jatkuvaa lukua, jolloin viivakoodi luetaan automaattisesti. Sopii myös kiinteään kassakäyttöön. Lasertekniikan ansiosta koodi luetaan nopeasti ja luotettavasti kauempaakin.