Katso heti valmiit esimerkit:

Ravintola
Email: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Salasana: testi2021

Ravintola

Ohje ravintolakäyttöön

Yleinen demo
Email: demo
Salasana: kokeilu

Kokeile

 

Avaa oma ekassan ilmainen kokeilu, niin voit kokeilla oikeilla tiedoillasi:

Avaa ilmainen versio

Kirjautumisohje ja aloitusopas

Huom! Oletko jo avannut kokeilun tai onko sinulla jo ekassa? Kirjautumislinkki ja ohje on lähetetty sähköpostiisi, et voi kirjautua aikaisemmin avattuun eKassaan tältä sivulta. Katso myös kirjautumisohje ja aloitusopas.

 

Olemme täällä sinua varten!

Voit pyytää ilmaisen etäesittelyn puh. 010-085 999 tai alla olevan ajanvaraus -painikkeen kautta (me soitamme sinulle).
Mietitään yhdessä juuri sinulle täydellinen ratkaisu. Etäesittely onnistuu joustavasti ja mukavasti ajasta ja paikasta riippumatta.

Varaa ilmainen etäesittely

 

Notebot auttaa kassajärjestelmään liittyvissä kysymyksissä. Jäikö jokin asia mietityttämään? Voit kysyä myös minulta.

Nimeni on Notebot. Jos sinulla on kysyttävää, autan mielelläni. Jos en osaa vastata, ohjaan sinut asiantuntijalle. =) Löydät minut ikkunan oikeasta alareunasta.

 

Suosituimmat laitteet

Korttimaksupääte ekassa kassajärjestelmään Desk3i maksupääte (integroitu) 29 €/kk

Desk3i korttimaksupääte on edullinen langallinen maksupääte kiinteään käyttöön.
Sisältää kuittitulostimen jolla voit tulostaa myös käteiskuitit.
Integroitu, summa menee automaattisesti kassalta korttimaksupäätteelle. Kassakuitilla näkyy tarvittavat tiedot, yksi kuitti riittää.
Kassakone ekassa kassajärjestelmä Saat meiltä kassalaitteet tarpeen mukaan

Monipuolinen laitevalikoimamme varmistaa, että saat juuri sinulle täydellisen kassaratkaisun. Ota yhteys asiantuntijaamme tai sovi esittelyaika, mietitään yhdessä juuri sinulle täydellinen ratkaisu.
NS350 kuittikirjoitin 229 € tai 9 €/kk (36 kk leasing jonka jälkeen laite on oma)

Jos käytetään tavallista tietokonetta, voit tilata kuittikirjoittimen, kuitin voi tulostaa myös tavallisella tulostimella tai sähköpostiin. Kuittikirjoitin käy Windows, Mac ja Linux tietokoneisiin.
Kassaläppäripaketti ekassa kassajärjestelmään Kassaläppäripaketti: 15.6" i3 kassaläppäri 499 € tai 17,9 €/kk + Desk3i korttimaksupääte 29 €/kk
Kiinteään käyttöön tarkoitettu edullinen kassaläppäripaketti. Kuittitulostimena käytetään korttimaksupäätteen tulostinta, myös käteiskuitit tulostetaan maksupäätteellä.

Tilaa

NS1000 kassakone 59 €/kk

Kaikki siististi samassa laitteessa, tietokone, kosketusnäyttö, kuittikirjoitin ja optiona asiakasnäyttö. Käyttöjärjestelmä on kaikille tuttu Windows 10, joten voit tehdä kassakoneella muutakin esim. ylläpitää verkkokauppaa, lukea sähköpostit, tehdä esitteet ja tarjoukset.
NSBAR2 Laser viivakoodilukija + teline 3,5 €/kk

Laser viivakoodilukijaa voi pitää kädessä tai telineessä. Tukee myös jatkuvaa lukua, jolloin viivakoodi luetaan automaattisesti. Sopii myös kiinteään kassakäyttöön. Lasertekniikan ansiosta koodi luetaan nopeasti ja luotettavasti kauempaakin.